Min önske outfit


Regn inte snö..

Ja nu hör jag regnet falla utanför mitt fönster. Hade hoppats på att det var snö. Jag hoppas verkligen det kommer mer snö i år! Typ till julen och nyår =)
Ja vad kan man hitta på idag då? Något förslag?
Jag hade kanske tänkt slänga in några fler bilder av dem jag tog då vi hade snö här, och så får jag väl sätta ihop outfit of the day. Något skön mode bild ska jag nog också fixa. Ha det bra så länge!

BubblaN

Är det någon som håller med?







min önske outfit










Fredag

Idag har skoldagen gått skit snabbt, vi hade en as ball vikarie på syslöjden som vi haft innan som hette något jag inte minns =) Sen köpte jag och cissi godis och nu är jag hemma och ska snart äta. I kväll ska jag va med tjejerna (L) och titta på idol och lite sånt kul! Vi köpte as mycket godis så jag ska proppa i mig det hela kvällen, hehe.

Ska äta nu, ha det 
bubblan

.

Är detta en något man ska satsa på till Julen? Jag måste liksom hitta en klänning att på skolavslutningen! 

Min önske outfit



My day

Heeej, dagen har varit fantastik för tillfelet kollar jag på MTV och Kanal5 sappar där emellan, på MTV visar de Womanizer ni vet Britneys låt. Den musik vidion e bara för cool. Shit var jag längtar till julafton! Lilla cissi har ju sin födelsedag dagen innan, hehe =) Vad ska man äta till mellanmål då? Jag är skit hungrig! Men det finns typ inget att äta, blää!
Nu har jag nog inget mer att säga...

Ha det
bubblan

apple

Det finns många snygga iPods att köpa jag själv har den röda iPod nano=)










Min önske outfit


Tisdag?

Oj, det märks inte att det är tisdag. Jag trodde typ att det var torsdag eller onsdag. Min dag har ju varit bra! Vi ska skriva en uppsats på svenskan, jag ska skriva om Abraham Lincoln, hehe det kan man ju inte tro men jag tycker faktiskt det är ganska intressant det med han död och allt det ni vet? Jag hoppas det blir bra, jag vill verkligen ha ett bra betyg i Svenska hehe. Jo just det vi hade ju provräkning idag också, den gick nog sådär... Men man får ju hoppas på det bästa. Just nu sitter jag framför TV:n och tittar på Vänner.


Ha det najs
bubblan

Min önske outfit







081124

Hejsan idag har det snöat igen, jag gick hem med sneckan i värsta snö "mini" stormen haha:p det blåste liksom åt det hållet vi gick åt så vi fick all snö i fejset. Men nu sitter jag i min säng varm förutom om mina fingrar (mina fingrar blir alltid skit kalla) Jag försöker komma på saker som jag ska skriva på min blogg, asså det e ju typ lite tråkigt att bara skriva om mitt liv och vad ja gör, eller? Först ville jag ha en mode blogg, fast liksom ibland har man ju inte ideer till det så då bestämde jag mig för att ha både och. Så nu vill jag liksom lägga in lite fler mode inlägg. Så nu skapar jag en ny kategori som heter Dagens outfit där jag lägger både öske och min vardagliga outfit. OBS! dock inte varje dag. :/

I morron blir det en provräkning, hoppas det går bra.

Ha det
bubblan

En goding

Kolla in godingen! Asså jag måste lägga vantarna på den. Den är från Gina och kostar 199 riksdaler som ni ser:P
hoppas den finns i en butik nära mig.
Nu ska jag fortsätta att kolla på GossipGirl, det är riktigt spännande nu!

Ha det najs
bubblan

It's strong, pretty and wearable. And the stores will love it.

Anna Wintour är högsta chef för Vouge och har många åsikter och tankar. Jag skulle gärna vilja träffa henne någon gång hehe. Även om hon verkar väldigt strikt.. It´s strong, pretty and wearble. And the stores will love it. Är ett citat från henne:)

.

Jag ska säga er att jag skäms över att inte ha bloggat så mycket på sista tiden, men nu är det snö ute och jag tänkte sticka ut och fota lite så kunde jag lägga ut några färska bilder på bloggen, så nu sticker jag och vi ses om en liten stund. Ha det så länge!
 

Snööö

Idag snöade det som fn! Det var jätte härligt, jag och soffi gick ut och gick snackade om livet och sånt. Väldigt mysigt.

Nu ska jag njuta av min fredag:D

Önskelista


1. En härlig mössa från BikBok
2. En iPhone, apple
3. En Nikon D40
4. En najs sak från Adidas
5. En grå Lyle & Scott tröja

Brandövning

Vi hade brandövning på skolan då vi skulle släcka en gasolbrand, hehe as ballt!! Här släcker cissi branden med en koldioxid släckare. Han brandmannen tryckte på en knapp och sen började det bubbla i den här lådan och till slut brann det, och det gick jätte snabbt. Sen var det bara att trycka ner handtaget på släckaren och spruta på elden så var den släckt. Super kul dag förutom att vi slutade ganska sent än vanligt. 

Beccy goes brunett


I går färgade jag och cissi beccys hår. Det blev as bra:D
men det var ett himla jobb med att välja färgen. Men resultatet var makalöst.hehe!
Hon lägger nog ut bilder på sin blogg, beccansneckan.blogg.se kolla gärna förbi där ;)

Ja nu ska jag se till att få sålt lite kakor, ha det 

Gina VS Bikbok

Vilken är snyggast Mössan från BikBok eller den från Gina?
Jag vill liksom ha en sån själv tycker jag den från BikBok är snyggast!


Tyskatyskatyskasvenskasvenskasvenska

Idag fick vi tillbaks vårt prov i tyska och svenska, det gick skit bra!!
På tyskan fick jag VG och ni ska veta det är absolut inte mitt bästa ämne. Och svenskan vet jag inte betyget men hoppas på MVG!! :D Snart måste jag nog börja med läxan så det går lika bra i de andra ämnena, hehe. 

Ha det najs






Nu tar du det lungt flicka lilla

Nu har snart en hel vecka till gått och jag har inte bloggat als fy på mig. Men i måndags och i tisdags så hade jag tysk prov, gick ganska bra tror jag hoppas jag får tbx det till i morron, jag hoppas också få tillbaks svenskaprovet vi gjorde i fredags. Livet flyter på och jag hoppas kunna blogga lite mer. Snart är det ju jul så man såf väl skriva sig en önskelisa =)
Cissi och beccan skulle på bodystep idag tyvärr kunde inte jag för jag skulle göra massa matte låt skit långt bak, men nu ligger jag nog längst fram:p heheh. Jag är typ skit hungrig nu så jag hopps min lillebror kommer hem från sin träning så vi kan äta!

Ha det
bubblan

⠿⠵⢓⢬⢍⡯

Ja, nu var lördagen snart över. Den har gått snabbt och varit tråkig som fn! Nu lyssnar jag på Seal ni vet Heidi Klumbs man. Han har gjort massa låtar som jag hört men som jag aldrig vetat vem som sjungit.  Jag får väl käka det godis som blev kvar sen i går och titta klart på American Pie the Band Camp i min lilla säng. Eller så kolla jag med familjen på någon film med mycket ljudeffekter i så det blir coolt att lyssna på med Surond suond. Beccy sitter hemma med sin familj och kollar på film. Hade först tänkt fråga henne om hon ville göra något men så var hon ju upptagen med det. Hoppas ni vet vad ni ska göra av denna härliga dag dagen innan skolan börjar igen!


Ha det
bubblaN

ELLE Galan

ska du vara med?

En bild




bild: elle.se






Rihanna for Cucci

Rihanna är nu men i Cuccis nya kampanj. Jag tycker själv att denna bilden är väldigt vacker! 
Vad tycker ni?

Idag ska jag gå och hämta min cykeln hos cissi, sen springer jag nog en runda och så får vi se vad som händer i kväll...

Ha det







Sorry

Förlåt att jag inte skrivit på länge det har också påverkat mina besökarsiffror =( Men ska försöka skriva lite mer nu. Jag har haft så mycket att göra denna vecka massa prov och läxa och sånt annat trams. Men en bra nyhet var ju att Barack Obama vann valet! Jippi. Och en mindre bra sak är att jag har svenskprov i morron, men jag har övat mycket så jag kommer nog klara det. Min lilla cissi har fixat sin blogg nu bara så alla vet! www.modetjej.blogg.se kolla gärna in, till och med dem som har MAC (jag) kan läsa nu. Men, men ska nog kolla film måste ju koppla av till i morron inte tänka på så mycket liksom..
Det blir nog John Tucker Must Die en av mina favoriter kort och bra.

Ha det najs




bild: elle.se









RSS 2.0