Bloggen 1 år :)





Ich spreche nicht gut deutch

Ja ni som kan tyska fattar nog var där står,haha. Men shit idag har man pluggat tyska i stora tag. Allt från dativ till pronomen. Mitt mål är att ha i all fall VG på provet på torsdag. Provet brukar vara runt 8 sidor så det överlever jag nog. 
Cissi hade shoppat igår och hade skit najs kläder med sig från stan. Shit vad avundsjuk man blir jeans tröjor och allt! Jag vill också ha =) Men ska inte säga så mycket jag har ju precis varit i S.F och köpt ett och annat.

Måste ta och äta lite mums nu.
Puss.







runt 200:-

Denne fin och härliga kreation (halsband) kostar runt 200:- på Hm. det kanske är något att satsa på om man bortser från att det är tungt och har skit många färger på sig.




Paris, Milan and New York

Haha, tänkte visa lite vad jag köpt i S.F men liksom har inte hunnit samla allt tillsammans så det blev inte så idag heller. Men jag kan ju trösta med en till bild av en person. 

© Duoblebubblegum



Zebra whit a Z





Garden







Korres

Denna härliga produkt från Korres använder jag varje dag, för mina händer. Korres är ett grekiskt märke som gör väldigt många olika produkter. Det börjar bli mer populär nu under den senaste tiden. Till och med Elle har utsätt dem som deras favorit. 




It smeeels Chanel


Hittade denna vackra sak i min mammas garderob. 






RSS 2.0