Safari







LÖrdag

Hejhej.
Idag har dagen bara rusat förbi... Jag åkte in till stan med mamma för att köpa kameraväska och filter. Och det lyckades bli fel filter.. Men jag behåller det ändå. Sen när vi kom hem sorterade jag och pappa lite reklam och på tal om det måsta jag ju gå ner och fortsätta med det nu. Sedan delade jag ut lite reklam och så kom jag hem, cyklade till ICA och köpte ingredienser för att baka cupcakes ( det som jag la ut på bloggen igår) de blev faktiskt riktigt goda! 

I morgon ska jag dela ut reklam sedan ska jag och lilla cissi ut och fota. Hoppas det blir några fina bilder utan att mina fingrar kommer att frysa till isbitar.

Bara 10 dagar till San Francisco!


Ha det
bubblan






Chanel









Cupcakes




ingredienser

3 st ekologiska ägg
2.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe
3.5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao av god kvalitet
1 st nypa salt
100 g mörk kvalitetschoklad 70 %
Chocolate frosting:
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
0.5 dl kakao av god kvalitet
100 g phiadelphiaost
1 msk varmt kaffe
Strössel eller blommor till garnering


Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.

4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

8. Chocolate frosting:

9. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.

10. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.

 

 

Gissa vem som ska göra dessa smaskiga saker!





















Min dag

Hejsan hejsan.
En fredag där man slutar skolan halv 4. Kan den bli bättre? Jodå det kan det, idag fick jag mina efterlängtade H&M saker. Ett par espandrills och ett läppglans, sen får jag min scarfs i slutet av februari :( Sedan svängde jag in på ICA och köpte mig en CHIC och ett packet snusklubbor. 
I morgon ska jag till stan och köpa kamera väska+ filter och så ska jag kolla runt lite. Ska bli kul. Hoppas man hinner fota lite i helgen också, jag har ju så mycket läxa och så måste jag sortera och dela ut reklam så jag kan få pengar och ha råd till alla mina dyra små inköp. hehe. Fy vad jag längtar till San Francisco, asså jag hoppas det är varm nu är det typ 18 grader men hoppas det kan bli upp till 25 i alla fall!!


Ha det
bubblaN









its sooo marc jocobs

Asså H&M har gått ut med dessa snygga brillor som bara kostar 98:- och är så lika ett par marc jacobs brillor så man kan tro att det är ett par. Dessa måste man ju bara beställa hem! Eller hur? 
Hur kan H&M lyckas så ofta med så snygga saker, det är inte klokt.





Yellow



Kolla in Mischa Barton har en riktigt snygg klänning på sig och till det hade hon ett par stil säkra skor (dock inte på bliden)
Klänningen är från Christian Dior, och hon sågs i den på hans visning för vår-sommaren 2009. 
Man önskar att man själv var bjuden på modevisningar. 




strand

- oh nej nu börjar min data igen, den vill inte ladda upp fler bilder idag.

Men detta var den jag lyckades få fram..
Den blev dock lite liten.






My baby arrived

Hejhej, för er som inte vet har min älskling kommit hem nu! Jag fick den i Lördags, min egna D40 asså shit jag kan inte fatta att den är min! I dag var jag ute och gick med min snecka vi gick ner till hamnen och så, jag fotade så klart =) Tog många fina bilder <3
Sedan drog jag till cissi och där hade vi också kul! Vi fotade, skrattade och lyssnade på musik<3
Nu ska jag göra lite läxa bl a tyska ska skriva om vad jag vill bli när jag blir stor, på tyska alltså. Ni får ha en najs söndag, jag vet det är svårt efter som att snart börjar skolan redan om ca 12 h, men vad ska man göra man får ta termin för termin och hoppas något kul händer varje gång!


Ha det najs!


H & M


-Detta har jag beställt från H&M hoppas de kommer snart!








GOd morgon : )

God morgon alla glada. Idag har jag fullt upp känns det som i alla fall. Jag ska sortera reklam och sedan ska jag städa i mitt rum. Jag får ju göra det nu så att rummet håller sig lika fint alltid. Annars blir det helt dammigt ju.
Som sagt ha det varit lite krångel med min blogg, men nu kan jag typ ladda upp en bild varje dag... helst skulle jag vilja lägga upp fler. Min förkylning har i alla fall försvunnit nu så jag kan äntligen börja träna igen! Igår var jag med mina töser och vi åt på pizzerian och sedan stack vi hem till cissi och kollade film. Filmen hette nära och kära och hade typ skit dåligt slut men ändå ett sött slut. Sedan spelade cissi lite gamla najs låtar som vi gillade när vi var små =) 
 Ja, nu får jag nog ta och äta lite frukost min mage håller på att tjata haha.

Ha det gött
bubblaN









Shop or drop?





X

Hejhej, jag kommer nog inte kunna blogga på ett tag eftersom att min data vägrar ladda upp bilderna som jag vill lägga ut på bloggen, men detta ska jag nog se till att fixa!



Vi hörs
bubblan

soft

Jag slår vad om att när jag köpt denna kommer jag aldrig kunna gå runt utan det på läpparna, hehe. Det kommer bli mina nya favotit. Jag vet att det är H&M och allt men det är bra också. Och denna har sån nartulig färg och det kommer bara göra läpparna ännu lockande, hehe.




längtan,         fotografi,           bild,          form

Sudd

min bild, nu när jag ser den är den ju ganska suddig, skit också!

Photorunda

Hejhej
Idag var jag och kära cissi på en liten photorunda. Vi gick ner till hamnen och tog lite bilder på fyren och så. Min kamera som är lite(inte lika bra som cissis D60) ville ju inte fota några bra bilder, hehe. Men en bild lyckades jag med. Jag ska lägga upp bilden om jag kan, för min data har en tendens att inte vilja lägga upp bilder, typ bara en per dag.. 
Sedan slank jag och cissi in på ICA och köpte varsin Sofies Mode! Mitt första ex, nu har jag lite att läsa ikväll efter mitt kära program. 

aa, men ha det så najs ikväll nu med, med eller utan Sofies MOde.


Nikon


Snart är denna snyggingen min! 
När jag väl fått den ska jag fota som in... Jag ska som sagt åka till San Francisco på sportlovet och där finns ju sjukt mycket vackert att fotta, typ massa parker och annat fint. Sen är det ju hav och båtar...
Fy fan vad jag längtar asså, jag kommer kunna ta mycket bättre bilder än med min lilla digitalkamera med bara 4 megapixlar. Inte för att denna har så jätte mycket mer för 6.1 är ju liksom bara 2.1 megapixlar mer =P

Hehe nu får jag väl sluta tjata om kameran och skriva om något vettigare!

Ha det
bubblaN







..


- en bild av de julklappar jag gav till mina vänner =)






spring is comming up



p.s bilden blev lite liten men jag ska fixa det snart hoppas jag..

San Francisco




- San Francisco väntar på mig =)









'






Tiden går fort..

Hejhej, nu var det fredag igen som denna vecka har gått snabbt! Men jag är fortfarande lite slö sen lovet, och saker går gång på gång fel! jag hoppas verkligen det blir bra snart! Idag gjorde vi en instatts för att tjäna lite pengar till klassen som vi behöver till vår klassresa.. Men nu måste jag tyvärr logga ut från datan.
I morgon blir det städ och annat tråk, kanske har tid att blogga.. 
Här kommer en bild från förra sommaren som känns som det bara va en vecka sedan....


My room

Hejhej
Jag har fått upp min New York bild på väggen nu! Blev dock inte som jag tänkt mig men ändå fint. Så jag ska ha det kvar uppe på väggen(bild kommer sen)
Jag har inte så mycket i mina tankar för tillfellet så jag har inget att skriva om. Men jag hoppas jag kan komma tillbaks till skolan i morron eftern en extra helgdag =) Nu ska jag kolla på mitt just nu favorit TV program LOLA. 


Ha det











Jag delar ut

En bild till Sneckan

- Lev livet tänk inte så mycket på läxorna, och havet e bäst! <3


Till min kära cis

- Lika lekfullt som detta är det när man har kul, och du vet hur man kan göra för att få det kul <3

Till min Fia

- Jag vet hur mycket du gillar denna film/bok <3







Näsdukar och mentolspray

Heheh, näsan rinner och jag hostar mycket tur att jag inte gick till skolan idag. Jag håller mig glad genom att titta på tv och film =) Jag har verkligen glömt hur det är att ha en sån här förkylning som jag har nu...
Så jag ska nog försöka blogga lite under dagen. 
Jag var ju och shoppade igår och hittade en riktigt fin grej på Lexingon 50% på den så den följde med mig hem, lägger ut en bild sen när den blivit tvättat.

Ha en najs dag
bubblan

en bild.


En bild av mig, med cissis kamera NIkon D60

Can´t belive it

Asså shit måste jag bara säga!
Mitt rum e så tomt och rent det kan bli, ser ut som jag e ny inflyttad hehe. Men allt detta tack vare mina bästa<3

Rebecca ringer kl 7 och väcker mig, jag går ner äter yogurt, 2 mackor och dricker te. Efter det är jag ganska mätt. Sen kommer beccy vid 8 och sen cissi. Då går vi ut och går en runda innan vi hamnar på bageriet och köper bullar. När vi kommer hem äter vi snabbt våra bullar (eller beccy o cissi gör) och sen börjar vi med mitt rum. Vi städar allt och rensar massa gammalt skit som legat och skräpat, ni som inte känner mig vet inte att jag är en samlare..
Mina väggar var fulla med massa små utklipp ur tidningar och andra bilder, nu är väggarna tomma och har en rosett en liten spegel, en Grekland flagga, några New York bilder och en namnbild uppe bara. 

Men jag har ju nyst som fn idag jag är ju typ alergisk mot damm och sånt..
Nu när väggarna äntligen är tomma kan jag sätta upp min New York tappet =)

Tusen tack Beccy o Cissi för all hjälp älskar er<3<3<3<3


ha det
bubblan






H&M






pix






Chanel

Här har ni den vackra väskan


Så snygg!




L.C

Jag bara älskar Lauren Conrads Chanel väska den e typ den snyggaste som finns!! Jag ska lätt spara till en sån. 
Undra hur mkt den kostar?





MKA


Jag vill ha deras bok! När jag åker till USA får jag se till att köpa en där, jag vet inte när den kommer ut i Sverige men jag pallar typ inte vänta hehe. Jag snackar mkt om vad jag ska göra när jag åker till USA men liksom jag ska snart dit! Jag har en hel lista på saker jag ska köpa där. Typ Uggs och annat kul, de har typ rea när ska dit också hoppas jag =)


Ha det




Illustration



En liten bild av mig.





T

Lite roliga T-shirts från Tshirt Store.

statistik

se själva vilken kamera som är bäst =) 




Mama was in Paris.

kolla vad jag fick av min snälla mamma när hon hade varit i Paris, 3 tidningar en lavendel påse att ha bland kläder, och halstabletter (finns dock inte med på bilden)

P.S det är inte bra kvalitte på bilden eftersom att den är tagen med kamera mobil..


Nyår


Till Fia

Det är din favorit fia.

OJOJOJ

Asså shit jag har ju typ inte bloggat på år känns det som.. eller?
Jaja, jag får väl börja nu då =)
tänkte berätta lite om min jul, jag firade väl som en vanlig svenne hehe. I alla fall fick jag jätte många fina julklappar som jag tackar för väldigt mycket. 

Med tanke på mitt nya jobb jag skaffat mig har jag nu haft råd till att köpa en systemkamera och jag ska köpa Nikon D40. Den vekar vara jätte bra. Efter som jag älskar att fota så är det bra att jag äntligen kan köpa en ordentlig kamera! Efter som att jag nu fotar men en Nikon coolpix L4 digitalkamera då =)
Men den tar väl helt okej foton.

Nyår firade jag hemma, när det sedan närmade sig tolv slaget stack jag ut och försökte fånga några raketer på foto.

Och nu 3 dagar efter så sitter jag här i min säng och kommit på att jag borde börja blogga igen, mina kompisar tjatar liksom på mig och också...

Ha ett riktigt härligt 2009!
bubblan

RSS 2.0