Beccy <3

Hej hopp!
Glädjen svämmar över här:p Snart kommer beccy hem! hon har varit i Frankrike i 3 veckor, och då var juu jag i Grekland men jag kom hem tidigare. Jag saknar henne sjukt mkt!! men nu är hon på väg hem! Dom åkte nämligen bil ditt så dom kunde åka runt i Frankrike. Dom har typ varit i Nice, Paris och den där filmstaden + lite annat tror jag. Hon hade tydligen shoppa jätte mkt på rea i Paris..Fusk!!!

LOve ya becc(L)

Ha det
bubblan

Nu ska jag hem

Hejsan jag sitter pa Rhodos pa mina kusiners hotell och ska snart lamna Grekland for der har aret! Det ar sorligt men anda nice, for jag labgtar hem till mina kompisar:D
Lite farg har mmen fatt har!

Ha det
bubblan

Greece!

Hej allihopa, jag kommer inte kunna blogga på ett tag eftersom att jag ska åka till mit kära Grekland. Jag har reda´n varit där 2 veckor men ska dit igen :D Den här gången blir det 3 veckor, hoppas jag kommer blir brunare..hehe. Jag får väl ta mindre solfaktor eller någor :p. Tänkte berätta om vad jag hittade på igår. Jag var med jonna o beccy hela dagen, vi hade as kul! Fram mot kvällen skulle dom sova hos mig. Vi stack till ICA och köpte toa papper och hyrde film. + att jag skulle posta några brev och träffade en snygg brevbärare men han var säkert 20 eller något liknande.. hehe
I alla fall hade vi jätte kul vår sista kväll vi har när alla är samlade inna skolan börjar igen. Tror vi i alla fall.
Nu ska jonna skriva lite på sin blogg :D Ubangi.blogg.se


Ha det
bubblan







Igår + fre

I fredags sov jag hos beccy med ponni. Vi hade as ballt, vi såg I´m legend ......................................................................................................palla skriva om allt jag hade skrivit as mkt men det sparades inte...:(















SATC Jippi!

wow, nu har jag sett den, den efterlängtade Sex and the City filmen. Jag och mamma gick och såg den vid 21.15. Den ägde, alla kläder miljöer allt var bara fabulous. Jag har inte sett något från serien innan men kanske ska ta och göra det. I alla fall hade jag och mamma jätte kul när vi såg den. Jag hade och velat leva som Carrie men det är nog omöjligt eller? Heheh, den hade ju också några sorliga delar.. Men, men den tycker jag är se värd!

Här är tjejerna innan Carrie ska gifta sig.

yo - yo

Liseberg! Jag har ju glömt att berätta...
Jag var på Liseberg när jag var på tävlingen i helgen. Skit kul asså. Jag åkte Balder, Kanonen, Lisebergsbanan, Flumride, Kållorado, Sninrocken och ngra till tror jag. Jag köpte ett åkband som jag fortfarande har på mig som "armband" hahaha. Vi käkade på BurgerKIng och jag bästellde som vanligt en WopperChease meal.
Brukar ni dricka upp läsken? Jag brukar aldrig orka den efter burgaren....
Nu ska jag snart duscha sen bär det av till något som jag inte vet än men kl halv 3 ska jag till mormor och morfar.





Ha det
bubblan




Fotograf

Har ni sett så många människor med bloggar som tar så vackra bilder. Som t ex emilieohlsson och blixman dom tar så fina bilder jag hade velat att dom fotade mig någon gång :p hehe. Själv hade jag ju också velat kunna ta sånna vackra bilder. Jag har inte ens en systemkamera så jag har något minus, men min kamera är faktiskt bra jag har tagigt några fina bilder med den.


Någon som är bra på photoshop?
Det vill jag bli, jag kanske ska köpa det först.. men kan man typ inte ladda ner något? ellr?
Jaja det är mycket jag behöver jobba på.

Titta gärna förbi i deras bloggar


Ha det
bubblan

Eiffeltornet i handen.

Tommy Woods har designat eiffeltornet som en väska som ni kanske har sett i SAYC filmen..om ni nu sett den vilket jag inte gjort, men jag har sett bilder.
 
Sån vill man ju ha :p men den kostar as mycket!

SATC

Asså jag måste bara se den filmen.

Jag har aldrig sett serien förut men filmen kanske räcker eller?
Har ni sett sicka härliga kläder dom har också, eller i alla fall Sarah J Parker.
kolla in!'
      
kolla vad snygg denna är!

    
       Och kolla in denna härliga blommiga sak.

CHIC - tidningen som klär dig

Asså för några dagar sen såg jag på ICA en tidning som bara kostade 10 kr, så jag köpte den, asså inte bara för att den kostade så lite utan för att jag tyckte den såg kul ut... I alla fall så var den jätte bra ( jag har inte läst ut den än) men för er som vi kolla i den kan man blädra i den här. Den heter CHIC. '

Den är vekligen läs värd!

Var bara tvungen att visa


Kolla vad härlig bild på Grace Kelly, jag skulle sparat den till nästa veckas veckans bild men jag var bara tvungen att visa den i dag. Den är så härlig!!

saker man velat köpa som inte blivit av!

God morgon kära människor!
I dag vaknade jag väldigt tidigt 7.12 och i går vaknade jag 8.15 så ja. Jag har tänkt på att det är så många saker jag har velat köpa som inte blivit av.
En sak är den där linne/tunnikan från H&M med massa blommor på! Som man så gärna vill ha :D

RSS 2.0