Streestyle

©by Duoblebubblegum

Ojsan glömde skriva copyright på denna men skit samma, skrev det under istället =) Tänkte att jag kanske kan börja ta bilder på folk på stan och så ni fattar. Det verkar as kul! Men lite pinsamt att fråga dom om man får ta ett foto på dem, haha.



Hadet.





Blandat från S.F


Här är några av de 512 bilderna jag tog när jag var i San Francisco. Ganska fina ju.


 

m.


Influence 






Hemma

Hej nu är jag hemma kommer dock inte ha så mycket tid att blogga eftersom jag måste jobba ikapp med skolarbetet jag missat. I morgon han jag 13 sidors SO måste plugga utantill och sedan måste jag översätta ett helt kapitel i tyska till svenska! Shit asså + att jag har massa matte, jag tror jag sprängs snart.haha. Men i alla fall har jag litta sovmorgon i morgon och ska sedan ha lite härlig musik ska bli kul. Sen på morgonen blir den pannkakor med bästa<3 sorry det där med skorna bara. jaja det löser sig cis o bec.
Nu måste jag nog sova och bli att med min jetlag.

Ha det
bubblan.









Pasing

Fy vad dagarna gar snabbt assa, lovet e liksom snart slut. Men gud vad kul jag har haft det!!
Inte sa jatte vackert vader dock. Bara 3 dagar har varit fint med sol och allt, resten regnade bort...
Idag far jag ta och kopa conversen jag skulle kopa till mig, cissi o beccy <3 Vita for alla tre haha. Nu maste jag kla pa mig och stada lite, ha det gott.



Uppdatering fr[n SF

Hejhej, klockan ca 22.00 och jag maste bara uppdatera lite pa bloggen. Efter nagra dagar har har jag lyckats kopa lite saker i alla fall. Och i overmorgon ska jag in till stan och shoppa!
Jag har i alla fall kopt:
- Uggs     
- lite marc by marc jacobs saker
- en bok

Jaja, jag har lite saker kvar pa min sida men allt ska i alla fall kopas, haha =) Hoppas alla har det kul dar hemma och vi ses snart.
 p.s kommer nog uppdatera lite till om jag har tid, men jag ska nog sova lite nu.

hadet
bubblan






Nu drar jag.

Hejhej, nu drar jag jag kommer börja blogga direkt när jag kommer hem! Om jag har tur på resan också. Ha det bra så länge






Cosmopolitan

Hej hej, för ca 2h hade jag ingen aning vad jag skulle ha på mig. Men nu har jag satt på mig lite kläder och hoppas det e bra. Snart ska jag dra till cissi och hjälpa henne med lite saker inför festen, ska bli skit kul asså!!


Hadet







pungt

- liten Mischa Barton






Cocktail

Hej, idag blir det ingen tävling för mig. Kände mig absolut inte sugen på det! Jag har verkligen en rädsla för att bli nervös + att jag inte tränat på ca 3 veckor och känner mig allmänt seg. Istället ska jag sortera lite reklam, duscha och försöka välja ut en outfit för ikväll som ska tillbringar med mina kära vänner hemma hos lilla cissi<3 Jag tror mitt beslut om tävlingen är ganska bra, jag menar jag ska ju inte göra något som inte känns bra och kul. Men när jag tränat lite mer tror jag min tävlings lust kommer tillbaks =)


Nu får jag väl dra mig neråt och äta lite frukost.
Hadet gött.





Fredag

Hejsan idag är det fredag<3
Gud vad jag längtar tills i morgon! Cissis fest det är nog månadens höjdpungt. snart ska jag iväg och göra matte måste träna till provet på tis btw så åker jag till San Francisco. Jaja måste dra.


Ha det gött
bloggar lite mer sen när jag kommer hem =)









Kate Moss





skolan

Hejsan!
hemma från skolan nu, sitter vid datan och försöker komma på något roligt att blogga om..
Ska ta och göra en snabb bloggkolls runda (kolla alla bloggar jag brukar läsa) sen ska jag ju kolla mina mail =) hoppas jag fått något kul. I morgon ska jag dock inte göra så mycket, skola och matte bara, får väl se om jag kan hitta på något kul sen på kvällen.

Hadet












0801

Godmorgon alla glada, själv är jag skit glad! Idag slutar vi skit tidigt typ vid 1! Nu sitter jag och väntar på cissi och radion är på. Jag lyssnar såklart på vakna med the voice som jag gör varje dag. 
NU är det faktiskt bara en vecka tills jag far iväg till San Fancisco, fy vad jag längtar! Nu måste jag ju klä på mig för om cissi kommer och ser mig i pjamas då blir hon inte glad.


Puss hej








Chinos and Ralph Lauren

Hejhej.
Idag, vad är det för dag? juste onsdag(I) hehe..
Va med cissi idag <3 hade kul som vanligt, skrattade och letade efter lite najs. Sedan stack jag och gjorde matte i en timme och på fredag ska jag göra det igen, vi har en provräkning på tis nästa vecka så jag måste öva! och sen har jag ju min reklam såklart! 
Har precis tagit en titt på min inköpslista och den är lång 12 saker och alla är inte särskilt billiga, men vad säger man jobbet bjuder? =P haha. Men det är ju så. Minns solglasögonen som jag la upp på bloggen för ett par inlägg sen, de som liknar lite marc jacobs design... i alla fall har jag beställt dem nu och de kommer inte förrän vecka 14 :o fatta vad slut de var!

Nu måste jag göra lite läxa..

Hadet








Önskeoutfit till resan.

Allt från H&M =)
Detta hade jag velat ha på mig någon dag i San Francisco. 





Säd

- Bild : Jag
Bilden är tagen i cissis trädgård =) fotade med henne förra helgen <3





Måndagtisdagons..

Ja idag ganska chill, skola lärare sjuk slutade därför tidigt =) 
Sedan var det träning i 2h. Och nu hemma och fy jag måste verkligen skärpa mig med mina läxor fy på mig som inte gör dem ordentligt!
I morgon har vi matte prov.


Ska duscha nu puss










Cups


Mina vackra små cupcakes:p dock är inte bilden den finaste efter som att det är blixt...
Men jag bakade dem i söndags. De blev goda faktiskt.

Ha det




Ny design

- Ja nu har jag ny design blev trött på den gamla så här kommer en ny fräsh och enkel! Hoppas ni gillar den =)
    Får se hur länge jag behåller den.

Enjoy








RSS 2.0